Reflecticon©

Bij pdb|design scannen we gebouwen met hypermoderne scan- en laserapparatuur. De data gebruiken we voor verbouw of renovatie. Maar we maken er ook de mooiste wanddecoraties mee. De naam? Reflecticon©. Een sierraad aan de wand voor in de woon- of slaapkamer, op kantoor, in een ontvangsthal of waar dan ook. Een Reflecticon© heeft een onwaarschijnlijk mooie, heldere, bijna magische uitstraling met enorm veel detail. Wanneer je erlangs loopt of bij veranderend (dag)licht ervaar je dat de lichtinval en de uitstraling steeds weer veranderen. We krijgen vaak te horen dat mensen ernaar blijven kijken. Dat vinden we natuurlijk plezierig om te horen.

We hebben een grote serie iconische gebouwen door heel Nederland op aluminiumplaat vastgelegd die u online kunt bekijken en in uiteenlopende formaten kunt bestellen. Maar u kunt ook uw eigen, unieke Reflecticon© laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De platen zijn verkrijgbaar in een luxe matte uitvoering met aluminium cut-out, of een detailrijke glanzende uitvoering, beide uitgevoerd op een stevige di-bond aluminium plaat. Voor bestellingen kunt u mailen naar reflecticon.