Het bureau

Wie we zijn & waar we voor staan

‘Een goed en mooi gebouw voldoet aan de ijzeren wetten van esthetica, functionaliteit en duurzaamheid. Wij kennen die wetten door en door en passen ze toe. Al vele jaren, met oog voor detail en de omgeving, op vele plekken en… met succes! Mooi werk leveren en een plek creëren waar mensen zich goed voelen, daar houden we van bij pdb|design.’

Wat maakt een gebouw mooi en goed? Het belangrijkste is dat je ziet en voelt dat het van alle kanten klopt en je een inspirerende vanzelfsprekendheid ervaart, zowel buiten als binnen. Met stijl en detaillering. Of je er nu werkt, woont, sport, overnacht, uitgaat of een congres bijwoont.

Wij zijn pdb|design, architecten & ingenieurs. Wij gaan voor esthetiek en vakmanschap, in alles wat we doen. Daarbij laten we ons graag inspireren door gebouwen uit een ver verleden die, in alle opzichten, nog helemaal overeind staan. Ons eigen kantoor, een ontwerp van stadsarchitect S.J. Bouma uit 1928, is daar een prachtig voorbeeld van en bundelt de kracht van tijdloze architectuur en herbestemming op een unieke manier.

Sinds onze start in 2005 hebben we talloze en zeer uiteenlopende projecten gerealiseerd waar we, samen met onze opdrachtgevers, met passie en plezier aan hebben gewerkt. Dat we zowel architecten als ingenieurs zijn wordt door onze opdrachtgevers daarbij als zeer plezierig ervaren.

Mooi werk leveren en een plek creëren waar mensen zich goed voelen, daar houden we van. Daar blijven we de komende jaren mee doorgaan, waarbij de nadruk steeds meer op duurzaamheid zal komen te liggen. Graag gaan we het gesprek met u aan. De mogelijkheden zijn echt enorm.

Wat zijn uw plannen?

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer
Founder pdb|design architecten & ingenieurs