Diverse Vakantiewoningen op de Wadden

DIVERSE ZOMERHUIZEN

Renovatie en uitbreiding van vakantiewoning Snabbeltje op vakantiepark Klein Zwitserland, Schiermonnikoog.

Deze woning is uitgebreid tot de maximaal toegestane afmeting en geheel vernieuwd. De woning heeft een complete metamorfose ondergaan en veel meer een eigen gezicht gekregen ondermeer door de gevels op te trekken met gepotdekselde delen. Dit vormt tevens een thermische schil waardoor de vakantiewoning ook in de winter zeer comfortabel is. De aan de woning toegevoegde ramen waarborgen maximale privacy richting de andere vakantiewoningen. Tevens is de binnenzijde geheel vernieuwd en lijkt het er in alles op dat er een compleet nieuw vakantiehuis is gerealiseerd!

Nieuwbouw vakantiewoning Inter Duna op vakantiepark Klein Zwitserland, Schiermonnikoog

Het ging hier om het ontwerp van een vakantiewoning als vervangende nieuwbouw. De oorspronkelijke vakantiewoning verkeerde in een zeer slechte staat, waardoor besloten is deze volledig af te breken en weer op te bouwen. De woning is daarbij in omvang verdubbeld en voldoet daarmee aan de hedendaagse eisen van comfort en gebruik. Maar de sfeer en uitstraling van de oorspronkelijke woning zijn behouden.

Het materiaalgebruik, de vormentaal, uitstraling en details zijn volledig uitgevoerd in de stijl van het oorspronkelijke pand. Dit is gedaan om de woning goed te laten passen in het van oorsprong seriematig ontwikkelde Klein Zwitserland. Een geslaagd project waarin pdb|design heeft laten zien van vele markten thuis te zijn!

Stormvloed, Ameland

Renovatie en uitbreiding van een vakantiehuis op Ameland. Aan de Helmweg 20 vindt u een fraaie vakantiewoning. Het vakantiehuis is uitgebreid met
een kleine dwarsvleugel en geheel vernieuwd aan binnen- en buitenzijde. Er zijn enkele fraaie doorkijken gerealiseerd en de woning is extra geïsoleerd

en voorzien van meer en betere slaapvertrekken. Het is een prachtig vakantiehuis geworden met een fijne sfeer. Na de voltooiing is de woning omgedoopt tot “Stormvloed”.

Karrepad, Schiermonnikoog

Vernieuwbouw van een bestaand vakantiehuis op Schiermonnikoog. Door de woning te verlengen worden extra slaapvertrekken gerealiseerd en door het herindelen van de woning een aanzienlijk royalere woonkamer voorzien van grote raampartijen. De gevelbekleding wordt vernieuwd en aan de woning is niet te zien waar deze is uitgebreid. Ook is het interieur van de woning geheel vernieuwd en voldoet het geheel aan de eisen van nu. Door de bouwfysische verbeteringen is een prettig verblijf in de winter nu ook gegarandeerd. Het lijkt wel of er een nieuw vakantiehuis is gerealiseerd.