Clash detection

Vermijden van bouwfouten

Bij het managen en controleren van BIM-modellen is het van essentieel belang dat de afzonderlijke modellen van verschillende partijen perfect op elkaar aansluiten. De architect, constructeur, installatieadviseurs, leveranciers van bouwdelen en andere betrokken partijen willen natuurlijk dat alles naadloos op elkaar aansluit om topkwaliteit te leveren, tijd te besparen en faalkosten te vermijden. BIM zorgt ervoor!

Met onze geavanceerde clash detection software controleren we modellen nauwkeurig op onvolkomenheden om er zeker van te zijn alles daadwerkelijk klopt, voor alle betrokken partijen.

SOLIBIRI
Is een geavanceerd softwarepakket dat BIM-modellen controleert en optimaliseert voor alle betrokken partijen. Zodat bijvoorbeeld alle leidingen en buizen van een gebouw direct kunnen worden geïnstalleerd, zonder dat er nog boringen nodig zijn. Daar worden vooral installatiebedrijven blij van. En wij dus ook!

Meer weten?
Meer weten over wat Pdb|design voor u kan betekenen op het gebied van 3D-technieken en uw ontwerp of project? Bel of mail ons voor meer informatie of het plannen van een, uiteraard geheel vrijblijvende, afspraak.

Wat zijn uw plannen?