3d

Specialisten in 3D

3D-technieken hebben de wereld van architectuur voorgoed veranderd. Pdb|design is pionier in het succesvol toepassen van 3D-technieken die u maximaal inzicht geven waar het gaat om uw project of ontwerp. Met een directe ruimtelijke ervaring waardoor niets meer aan het toeval wordt overgelaten. Met behulp van de uiterst nauwkeurig verzamelde data, die verkregen worden met onze 3D-laserscanners, wordt een zeer accuraat 3D-model gemaakt. Hierin is werkelijk alles qua bouwkunde en engineering verwerkt

Dit 3D-model kan worden ervaren met Virtual Reality technieken. Gewapend met een VR-bril en twee controllers kunt u het toekomstige gebouw betreden worden alsof het er al staat. Ruimtes voelen natuurlijk aan, verhoudingen worden direct helder en routes en materiaalkeuzes kunnen worden getest. Zo een ontstaat een extreem realistisch beeld van het eindresultaat. En hoe mooi is het om een gedetailleerde geprinte 3D-maquette van het toekomstige gebouw te zien?

3D-technieken zorgen voor heldere ontwerpen en geven maximaal inzicht in de constructieve gevolgen van ontwerpkeuzes.

Pdb|design kan, op basis van 3D-computermodellen, bijzonder fraaie artist impressions voor u realiseren. Dit kan echt vanuit elke gewenste hoek waarmee verschillende opties, de exacte afmetingen en de juiste aanzichten bepaald kunnen worden. Artist impressions vormen een fantastische manier om uw wensen fotorealistisch te visualiseren. Het is uiteraard ook mogelijk om dit op een meer schetsmatige of artistieke manier te doen.

Meer weten?
Meer weten over wat Pdb|design voor u kan betekenen op het gebied van 3D? Bel of mail ons voor meer informatie of het plannen van een, uiteraard geheel vrijblijvende, afspraak.

Ongelimiteerde mogelijkheden met een 3D-model

Ruimtelijk gevoel overbrengen, ook op niet bouwkundigen

Mogelijkheden tot het bekijken van ontwerpen in Virtual reality

3D-printen van gebouwen of objecten

De stap naar artist impressions is kleiner

BIM

buildinginformationmodel | samenwerking

ARCHITECTUUR

ontwerp | architectenbureau

VIRTUAL REALITY

ruimtelijkebeleving | 3D

Artist impressions

presentatiebeeld | werkelijkheid